2014. április 12., szombat

Fúziós konyha

Az egész úgy kezdődött, hogy tegnap megláttunk két szép darabnak tűnő húst a Tesco-ban, gondoltuk felkockázzuk aztán lesz belőle valami pörköltféleség. A tálcán becsomagolva még mindkettő pont úgy nézett ki, mint a bal oldali. Aztán kinyitottuk, leemeltük az egyikről a 2 mm vastag fedőszeletet és kés vagy bármilyen vágóeszköz használata nélkül előállt a jobb oldali formátum...


De a magyar paprika megtette a magáét, ízre azért pörkölt lett :) És persze fel kellett avatni az új rizsfőzőt is, ami színben igencsak harmonizál a kék malac orrával. Eddig csak azért nem próbáltuk ki, mert egy deka rizs nem volt itthon. De ma az egyik kedves eladó nagyon ajánlgatta az egyik fajtát (vagy csak arra próbálta felhívni a figyelmünket, hogy ez botrányos, bármit, csak ezt ne vegyük), így ez az akadály is elhárult. Mindehhez bontottunk még egy, az informatikában is jól csengő, Palo Alto nevű borászatból származó, ámde chilei vörösbort is, hogy tovább gyarapodjanak az érintett nemzetek.


A végeredmény hibátlan lett. A teljes képzavarhoz már csak egy pár pálcika, meg némi Coca-Cola kellett. Hát nem mondom, hogy pont olyan, mint az otthoni. Valahová talán a Zero és a normál közé lehetne elhelyezni, szóval nem fogok rászokni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése